Update 25/07/2022

SAM krijgt weer een nieuwe update met verschillende toevoegingen. 
In de release van SAM zit:
  • CC en BCC toegevoegd aan standaard email teksten.
  • Het verplicht maken van een extra veld.

CC en BCC toegevoegd aan standaard email teksten

Vanaf nu kun je aan de standaard e-mailtemplates ook een CC en/of BCC ontvangen toevoegen. Zo is het mogelijk om documenten naar meerdere ontvangers te sturen. 
 

Verplicht maken van een extra veld

Als je een extra veld toevoegd aan een relatie, artikel of project kun je vanaf nu ook aangeven of het een verplicht veld moet zijn. 
 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie? Lees dan ons cookiebeleid.