Servicedesk tickets van relatie

Met de servicedesk registreer je eenvoudig alle openstaande acties voor een klant en de status daarvan. Bij je relatie vind je direct terug welke tickets er aan de desbetreffende relatie gekoppeld zijn.

Servicedesk tickets

Ga bij je relatie naar het tabblad 'Servicedesk' om alle tickets te zien die aan je relatie gekoppeld zijn. In het overzicht zie je direct de status van de tickets terug, en je kunt op een ticket klikken om hem in een nieuw tabblad te openen. Wil je een nieuw ticket aanmaken, dan kan zowel vanuit de servicedesk of door op het tabblad 'Servicedesk' van je relatie op 'Ticket aanmaken' te klikken.