Bestanden van relatie

Soms wil je gegevens bij je relatie bewaren die niet uit SAM komen. Bijvoorbeeld een belangrijke mailwisseling, een opgesteld contract of een foto. Deze kun je in SAM op het tabblad 'Bestanden' uploaden bij je relatie.

Bestanden opslaan bij relatie

Open een relatie en klik op het tabblad ‘Bestanden’ om bestanden toe te voegen aan je relatie. Denk aan mailconversaties, contracten en andere afspraken waarvan het fijn is als ze bij je relatie staan opgeslagen.

Klik op ‘Voeg bestand toe’ om een nieuw bestand toe te voegen. Er opent een venster met de volgende velden:

Bestand
Verplicht.
Klik op ‘Bestand kiezen’ of ‘Bladeren’ (tekst varieert per browser) en selecteer een bestand op je computer. Klik vervolgens op ‘Openen’ om het geselecteerde bestand toe te voegen.
Naam
Verplicht.
Geef je bestand een duidelijke naam.
Omschrijving Voer eventueel een omschrijving in waarmee je meer informatie geeft over het bestand.

Klik vervolgens op ‘OK’ om je bestand toe te voegen.

Het bestand is nu zichtbaar in de lijst. Klik op de bestandsnaam om het bestand te openen. Je kunt het bestand bewerken door op het potloodje achter het bestand te klikken en verwijderen door middel van het prullenbakje.