Verwachte omzet per maand

Wat zijn de omzetverwachtingen de komende maanden?
Om inzicht te krijgen hoe de omzet verwachtingen zijn hebben we de "Verwachte omzet per maand" grafiek ontwikkeld.
Op de x-as van de grafiek vind je de komende 6 maanden. De meest linkse kolom is de huidige maand. In deze kolom vind je de omzet (excl. btw) van projecten die deze maand uitgeleverd worden, maar nog niet zijn gefactureerd.
Zo ook voor de andere kolommen.

De omzet is gestapeld per projectstatus.

Wil je de projecten met status "Aanvraag" niet meenemen in de verwachte omzet dan klik je in de legenda op "Aanvraag" en deze projecten zullen niet meegenomen worden in de totalen per maand.