Stap 3: Offerte versturen

Offerte versturen

1. Ga naar het tabblad documenten en klik op 'Nieuwe offerte' om een offerte aan te maken.
  2. Als het document geladen is, kun je rechts op het PDF icoontje klikken om de offerte te bekijken. Je kunt op de envelop klikken om je offerte te versturen.
  3. Zodra het document is verstuurd, krijgt je order automatisch de status 'Offerte verstuurd' en kun je hem terugvinden via Projectbeheer > Offertes.

Offerte bevestigen

Heb je in je offertemail de placeholder [bevestigingsknop] staan, dan kunnen je klanten een offerte met één druk op de knop bevestigen. Je ontvangt dan een e-mail waarin staat dat de klant de offerte bevestigd heeft en je order krijgt automatisch de status 'Offerte akkoord'.