De tabbladen
| Tabblad | Wat staat erin? |
|---|---|
| Project info | Uitklapblokken met de Contactpersoon (naam, telefoon, e-mail), het Aflever- / ophaaladres en de Projectinformatie, zoals data, levermethode en betaling. Tik op het Telefoonnummer of E-mailadres om te bellen of te mailen. Is er getekend, dan zie je hier ook de Levering handtekening of Retour handtekening |
| Raaplijst of Orderregels | De artikelen van het project. Per regel zet je Compleet aan, of tel je het aantal. Bovenaan zie je de voortgang, bijvoorbeeld Artikelen 0 / 1 |
| Notities | Notities bij het project. Je kunt er zelf een toevoegen, aanpassen of verwijderen |
| Bijlages | Bestanden bij het project. Alleen bij bezorgen, afhalen en geleverde projecten |

De knoppen onderin
Onderin staat een balk met iconen. Welke je ziet, hangt af van de stap:
| Icoon | Wat doet het? |
|---|---|
| Label | Een verzendlabel afdrukken. Werkt alleen als er voor het project een pakket bij een vervoerder is |
| Printer | Documenten van de artikelen in het project afdrukken. Werkt alleen als die artikelen documenten hebben |
| Kaart | Het adres openen in Google Maps |
| Pen | De klant laten tekenen. Is er al getekend, dan werkt de pen niet meer |
| Scanner | Een artikel of batchnummer scannen |
| RFID | Meerdere batchnummers tegelijk scannen met een RFID-lezer |
| Pijl (rechts) | Volgende project-status: het project gaat naar de volgende stap |
Tik je op de printer, dan opent Documenten afdrukken. Kies het document en tik op Afdrukken. Je ziet het Afdrukvoorbeeld. Tik daar op de printknop. Een raaplijst of pakbon kun je niet vanuit de app afdrukken.
Het wolkje laat zien of je verbinding hebt. Is het wolkje doorgestreept? Dan werk je offline. Je wijzigingen worden verstuurd zodra je weer bereik hebt. Een regel die nog niet verstuurd is, krijgt een oranje wolkje met een pijl.

Naar de volgende stap
Klaar met deze stap? Tik op de pijl. Heb je nog niet alles afgevinkt, dan vraagt de app Nog niet alles aangevinkt. Kies Doorgaan om toch verder te gaan, of Annuleren om terug te gaan.
Het project gaat naar de volgende stap die bij jouw bedrijf aan staat. Een verkeerde stap terugzetten kan niet in de app. Zie Workflowstappen instellen.

Werkt een collega al aan dit project?
Zodra iemand iets wijzigt in een project, is het project van die persoon. Een collega kan het dan alleen bekijken. Wijzigt die collega toch iets, dan ziet die de melding Dit project wordt op dit moment bewerkt door ... en kun je daarom enkel bekijken. Op de puntjes staat de naam van wie het project heeft.
Het project komt weer vrij zodra het naar de volgende stap gaat.