Projecten van relatie

Bekijk eenvoudig in één overzicht welke projecten er lopen of hebben gelopen.
Open een relatie en klik op het tabblad ‘Projecten’ om alle projecten te bekijken van de desbetreffende relatie. Je ziet hier direct alle projecten, projectdocumenten en projecttotalen terug.

Klik op het pijltje voor een project om alle projectdocumenten te bekijken. Klik op het projectnummer om het project te openen in een nieuw tabblad.