Projectdocumenten

Projectdocumenten maken een groot deel uit van SAM. Ze zijn namelijk hét middel om naar de buitenwereld te communiceren wat er deel uitmaakt van een order, wat er betaald moet worden en wat er geleverd of geretourneerd moet worden. Via Instellingen > Documenten voeg je personalisaties toe aan jouw projectdocumenten.

Instellingen projectdocumenten

Logo Upload je logo. Het logo wordt linksboven op al je projectdocumenten getoond.
Contactinformatie Voer je contactinformatie in. Deze wordt rechts bovenaan je projectdocument getoond. Deze tekst mag maximaal 5 regels lang zijn.
Voettekst Voeg een voettekst toe aan je projectdocumenten.
Condities & voorwaarden Geef aan wat je condities en voorwaarden zijn. Deze worden op je offertes en orders getoond.