Bedrijfsinformatie

De bedrijfsinformatie bevat de basisgegevens van jouw eigen bedrijf. Deze gegevens worden onder andere gebruikt voor het berekenen van transportkosten.
De bedrijfsinformatie bevat de basisinformatie over jouw eigen bedrijf.

Bedrijfsnaam Vul hier jouw bedrijfsnaam in.
Postcode
Huisnummer
Straatnaam
Plaatsnaam
Land
Vul hier de adresgegevens van je bedrijf in. De postcode wordt gebruikt voor de berekening van transportkosten in projecten. Het ingevulde land wordt standaard ingevuld bij nieuwe klanten en projecten, en wordt tevens gebruikt om te bepalen of je klanten zich in het buitenland bevinden.
E-mailadres Vul hier het standaard e-mailadres van je bedrijf in. Dit adres wordt standaard gebruikt als afzender voor je projectdocumenten, tenzij anders ingesteld bij de projectdocumenten.
Handtekening Deze e-mailhandtekening wordt gebruikt onderaan e-mails als de ingelogde gebruiker geen e-mailhandtekening heeft ingesteld.
Taal Geef aan in welke taal de applicatie moet worden weergegeven.
Valuta Stel in welke valuta door de applicatie moet worden gebruikt. Let op: SAM doet géén herberekening van prijzen als je deze instelling aanpast.