Vertalingen

Bij elke artikel heb je de mogelijkheid om vertalingen toe te voegen.

Vertalingen

Op het tabblad Artikel bewerken/ Vertalingen kun je een vertaling toevoegen van onderdelen van het artikel.

Op dit moment is het beperkt tot
  • Artikelnaam
  • Lange omschrijving

Om een vertaling toe te voegen klik je op "Voeg een vertaling toe".
Selecteer een gewenste taal en voer de vertaling in voor de artikelnaam en de lange omschrijving.

Herhaal dit voor de overige talen.
Op dit moment zijn er naast de basistaal 3 talen beschikbaar: Engels, Frans en Duits.

Sla de vertaling op.