Inhuurverzoeken

Om je klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen, kan het ontzettend fijn zijn om van tijd tot tijd in te kunnen huren bij een collegaverhuurder. Zo kun jij een breder assortiment en/of meer voorraadbeschikbaarheid bieden aan jouw klanten.

Relatie markeren als leverancier

Om bij een relatie in te kunnen huren, dien je hem te markeren als leverancier.
  • Ga in het menu naar Relatiebeheer en klik een leverancier aan.
  • Zorg dat het vinkje 'Is leverancier' aan staat.
  • Sla de relatie op.

Artikelen van leveranciers toevoegen

In je artikelbeheer kun je per artikel één of meerdere leveranciers koppelen.
  1. Ga in het menu naar 'Artikelbeheer'.
  2. Open het artikel waarvoor je een leverancier wilt koppelen.
  3. Ga naar het tabblad 'Leveranciers'.

InhuurVERZOEK OPSLAAN

Het is mogelijk om een inhuurverzoek vanuit project direct versturen of op te slaan, zodat het verzoek later (in bulk) verstuurt kan worden.

Inhuurverzoek versturen

INHUURVERZOEKEN BULK VERSTUREN

• Selecteer de inhuurverzoeken
  • Klik rechtsboven op 'acties'
  • Klik 'orderverzoeken versturen'

Inhuurverzoek bevestigen

Navigeer naar:
  • Voorraadbeheer
  • Inhuur & inkoop
  • Open de inhuurorder
  • Op het tablad orderregels kan het inhuurverzoek bevestigd worden

Inhuurverzoek annuleren