Mailbox

E-mails spelen een belangrijke rol. Er zijn in SAM instellingen mogelijk voor inkomende e-mails en voor uitgaande e-mails.

Inkomende e-mails

Het is in SAM mogelijk om een mailbox te koppelen. De mailbox wordt dan uitgelezen en de e-mails die dan gematched worden komen in SAM te staan. Voorbeelden hiervan zijn e-mails van projecten en van servicedesk. De instellingen hiervoor kun je in het menu vinden bij Instellingen > Mailbox bij het tabje "Inkomende e-mails".

Uitgaande e-mails

Het is in SAM mogelijk om in te stellen vanaf welke server de e-mails uit SAM verzonden worden. De instellingen hiervoor kun je in het menu vinden bij Instellingen > Mailbox bij het tabje "Uitgaande e-mails".