Afbeeldingen

Bij elke artikel heb je de mogelijkheid om meerder afbeeldingen op te slaan.

Afbeeldingen

Op het tabblad Artikel bewerken/ Afbeeldingen kun je eenvoudig artikelen toevoegen aan een artikel.

Gebruik de Bladeren knop of sleep eenvoudig meerdere afbeeldingen in het daarvoor bedoeld vak.
Afbeekdingen van het type .jpg en .PNG worden ondersteund.

Van elke geuploaden afbeelding zal een zogenaamde thumnail gemaakt worden

Op de thumnails worden 3 iccontjes getoond voor verder bewerking

Pijlkruis Verplaatsen. Je kun de volgorde van de afbeeldingen aanpassen.
Bij het gebruik van de SAM Verhuurshop zal de volgorde overgenomen worden in de shop.
Potloodje Bewerken.
na klikken op het potloodje heb je de mogelijkheid om de afbeelding te draaien of bij te snijden.
Het bewerken sluit je af door rechtsbovenaan de afbeelding op opslaan te klikken.
Kruisje Verwijderen

Vergeet na het uploaden en/of bewerken van de afbeeldingen niet op Opslaan te klikken.

SAM - Artikelafbeeldinge