Media en Documenten

Bij elke artikel heb je de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen en video's op te slaan.

Afbeeldingen

Op het tabblad Artikel bewerken/Media kun je eenvoudig afbeeldingen en video's toevoegen aan een artikel.

Gebruik de Bladeren knop of sleep meerdere bestandem in het daarvoor bedoelde vak.
Afbeeldingen van het type .jpg en .PNG worden ondersteund.
Video's van het type .mp4 worden ondersteund.

Van elk geupload bestand zal een zogenaamde thumnail gemaakt worden.

Op de thumnails worden 3 iccoontjes getoond voor verdere bewerking.

Pijlkruis Verplaatsen. Je kunt de volgorde van de afbeeldingen aanpassen.
Bij het gebruik van de SAM Verhuurshop zal de volgorde overgenomen worden in de shop.
Potloodje Bewerken.
Na klikken op het potloodje heb je de mogelijkheid om de afbeelding te draaien of bij te snijden.
Het bewerken sluit je af door rechts bovenaan de afbeelding op opslaan te klikken.
Kruisje Verwijderen

Vergeet na het uploaden en/of bewerken van de afbeeldingen niet op Opslaan te klikken.

SAM - Artikelafbeeldinge

Documenten

Op het tabblad Documenten kun je artikelgerelateerde documenten uploaden. Denk hierbij aan handleidingen en certificaten.

Sleep, netals bij de afbeeldingen, de documenten op dit tabblad en sla deze vervolgens op.
Als documenttype worden de meeste office documenttypes ondersteund zoals .pdf .docx .xlsx.