Factuurgegevens

Om je SAM abonnement te kunnen innen, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Deze gegevens kun je via jouw SAM omgeving direct aan ons doorgeven.

Factuurgegevens doorgeven

Om je factuurgegevens in te vullen, klik je in SAM links onderin op 'Factuurgegevens'. Bij SAM innen we het maandelijkse abonnementsgeld via automatische incasso. Daarom vragen we je om hier je IBAN-nummer, de rekeninghouder, je KvK-nummer en je BTW-nummer in te vullen en akkoord te gaan met de automatische incasso. Heb je vragen over de facturering? Neem dan alsjeblieft even contact met ons op via het ticketsysteem (het knopje 'Support' onder 'Factuurgegevens' in SAM).