Updates

Bij SAM hebben we regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten. Hier vind je een samenvatting van de meest recente SAM updates én een overzicht van alle updates die SAM ooit heeft gehad.

Update 12-09-2022

• Upgrade inkoopondersteuning.
  • Per project instellen of emballage zichtbaar moet zijn op de offerte & factuur.
  • Facturen alsnog in boekhouding schieten wanneer dat eerder niet gelukt is.
  • Uibreiding van de projectlogging.
  • Extra velden bij projecten.
  • Datumveld toegevoegd aan extra velden.
  • Per factuur een referentie vullen.

Update 25-07-2022

• CC en BCC toegevoegd aan standaard email teksten.
  • Het verplicht maken van een extra veld.

Update 13-04-2022

• Pro forma facturen.
  • Huurperiode kunnen toevoegen per orderregel.
  • Minimale huurperiode kunnen instellen per artikel.
  • Aanvoer en retourtijden toegevoegd aan beschikbare artikelvoorraad.
  • PDF bijlages bij een factuur combineren met de factuur naar één PDF bestand.

Update 17-02-2022

Inkoopondersteuning:
  • Bijlages toevoegen aan inkooporder mail
  • De verwachtte voorraad wordt gewijzigd als er een inkoopverzoek is verzonden
  • Bij goederenontvangst de voorraad definitief updaten
  • Bij goederenontvangst de inkooporder afronden

Update 19-10-2021

• De functionaliteiten om buitenlandse verkopen mogelijk te maken.
  • Sorteren pakbonnen en raaplijsten.

Update 29-9-2021

• Betaaltermijn per klant instelbaar.
  • Minimale huurperiode per artikel registreren.
  • stukprijs per orderregel aanpassen in een project.
  • Notities & bijlages zijn toegevoegd aan artikelen.
  • De omzet van een project is inzichtelijk in het projectoverzicht.

Update 08-07-2021

• Inkoopondersteuning
    • Inkooporders kunnen samenvoegen voor één leverancier
    • Inkooporders kunnen aanpassen voor verzending
    • Losse inkooporder kunnen gecreëerd worden
    • De goederenontvangst kan geregistreerd worden
    • LET OP: De inkoop/inhuurorders worden niet meer in het project verzonden, maar bij de order zelf
  • Er kan geregistreerd worden obv welke projectstatus de beschikbare voorraad aangepast moet worden
  • Er worden suggesties getoond als een artikel niet op voorraad is

Update 24-03-2021

• Inkoopondersteuning
    • Inkooporders kunnen gegenereerd worden
    • Inkooporders kunnen verwerkt worden
    • Inkooporders kunnen verzonden worden
  • De acties in SAM weergeven in jouw persoonlijke agenda
  • Makkelijk filters instellen
  • E-mails zijn zichtbaar bij notities
  • Minimale voorraad instellen icm inkoopondersteuning

Update 12-01-2021

• Het is vanaf nu mogelijk om losse facturen te creëren vanuit een bestaand project.
  • De afleverbon wordt automatisch gemaild na akkoord klant.
  • Er is een opmaakbalk toegevoegd bij notities & bijlages.
  • Projectnummer en naam bovenaan de pagina
Nu tijdelijk een kosteloze kennismaking met:
  • UBL facturen die verzonden kunnen worden naar jouw klanten.
  • Koppeling met het externe verkoopkanaal Bol.com, binnenkort volgen er meer.