Updates

Bij SAM hebben we regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten. Hier vind je een samenvatting van de meest recente SAM updates én een overzicht van alle updates die SAM ooit heeft gehad.

UPDATE 01-11-2019

Mogelijkheid om in met prijzen incl. BTW te werken.

Update 04/07/2019

Genereer artikellabels direct in SAM en gebruik ze onder andere om je artikelen te scannen met de SAM app.

Update 06/05/2019

Maak je raaplijsten, pakbonnen en retourbonnen voortaan voor meerdere projecten tegelijkertijd aan vanuit het projectoverzicht.

Update 01/05/2019

Je bent nu niet meer gebonden aan één huurfactor, maar kun thet percentage aanpassen afhankelijk van hoe lang iemand huurt. Ook hebben we de projectstatussen uitgebreid, zijn transportkosten voortaan aanpasbaar en koppel je nu emballage aan artikelen.

Update 21/02/2019

Met de introductie van onze mobiele app op komst, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen in SAM. Daarom kun je nu ook voorraadafdelingen en locaties beheren.

Update 26/09/2018

Onderling inhuren was nog nooit zo makkelijk. Koppel de SAM-omgeving van een leverancier om inhuurverzoeken direct als weborder in te schieten.