Updates

Bij SAM hebben we regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten. Hier vind je een samenvatting van de meest recente SAM updates én een overzicht van alle updates die SAM ooit heeft gehad.

Update 08-07-2021

• Inkoopondersteuning
    • Inkooporders kunnen samenvoegen voor één leverancier
    • Inkooporders kunnen aanpassen voor verzending
    • Losse inkooporder kunnen gecreëerd worden
    • De goederenontvangst kan geregistreerd worden
    • LET OP: De inkoop/inhuurorders worden niet meer in het project verzonden, maar bij de order zelf
  • Er kan geregistreerd worden obv welke projectstatus de beschikbare voorraad aangepast moet worden
  • Er worden suggesties getoond als een artikel niet op voorraad is

Update 24-03-2021

• Inkoopondersteuning
    • Inkooporders kunnen gegenereerd worden
    • Inkooporders kunnen verwerkt worden
    • Inkooporders kunnen verzonden worden
  • De acties in SAM weergeven in jouw persoonlijke agenda
  • Makkelijk filters instellen
  • E-mails zijn zichtbaar bij notities
  • Minimale voorraad instellen icm inkoopondersteuning

Update 12-01-2021

• Het is vanaf nu mogelijk om losse facturen te creëren vanuit een bestaand project.
  • De afleverbon wordt automatisch gemaild na akkoord klant.
  • Er is een opmaakbalk toegevoegd bij notities & bijlages.
  • Projectnummer en naam bovenaan de pagina
Nu tijdelijk een kosteloze kennismaking met:
  • UBL facturen die verzonden kunnen worden naar jouw klanten.
  • Koppeling met het externe verkoopkanaal Bol.com, binnenkort volgen er meer.

UPDATE 26-10-2020

In oktober 2020 is er onderscheid tussen een verhuur- en verkoop-artikel nu beter in beeld.

UPDATE 20-08-2020

In augustus 2020 is er een update rond rapportages

UPDATE 27-07-2020

Vanaf vandaag is het artikelnummer aanpasbaar in SAM

UPDATE 16-07-2020

Er is een dashboard functie toegevoegd aan SAM Rental.
Verder in deze release:
  • Product video's
  • Handleidingen
  • Vertalingen

UPDATE 10-06-2020

Uitbreidingen voor relatiebeheer en webhooks voor sneller update van de webshop.

UPDATE 04-03-2020

Ondersteuning voor attractieverhuur is uitgebreid.