Koppeling GPS-buddy

Gebruik de rittenplanningsoftware van GPS-buddy? Dan kun je die eenvoudig laten koppelen aan SAM.

Werking koppeling

De koppeling met GPS-buddy biedt de volgende functionaliteiten:
  • Voor elke bevestigde order stuurt SAM een rittentaak naar GPS-buddy. We sturen voor zowel aanvoer als retour een aparte taak.
  • In deze taak sturen we de orderdetails mee, zoals het adres, de leverafspraak, ordernummer, klantnaam en de inhoud van de order.
  • Wijzigt de order, dan verwerkt SAM deze wijzigingen in GPS-buddy.
Let op: de taken die SAM inschiet in GPS-buddy zijn alleen terug te vindne in de desktop applicatie van GPS-buddy en dienen van daaruit omgezet te worden in ritten.

Koppeling instellen

De koppeling met GPS-buddy dienen wij voor je in te stellen. Daarvoor hebben wij een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om de taken in te kunnen schieten in GPS-buddy.