Update 15-08-2023

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • Je kan een creditnota op 'voldaan' zetten
  • Er wordt geen voorraad meer getoond op een samengesteld artikel
  • Verschillende problemen zijn opgelost

Een creditnota op 'voldaan' zetten

Je kan op een creditnota aangeven of deze uitbetaald is en voor welk bedrag.
Dit doe je door in het project naar de creditnota te gaan; bij 'voldaan' op het bedrag te klikken en hier het bedrag in te geven wat terug betaald is. Als dit overeenkomt met het factuurbedrag van de creditfactuur markeren we deze als 'voldaan'.

Geen voorraad meer op een samengesteld artikel

Bij samengestelde artikelen tonen we geen voorraad meer. Deze hebben namelijk geen eigen voorraad maar bestaan uit onderdelen van andere artikelen die wel voorraad hebben.

Voorheen stond deze voorraad altijd op '0'. Nu wordt er niks getoond.

Artikeloverzicht:

Voorraadbeheer:

De volgende problemen zijn opgelost:

• Bij het bedrag voor een aanbetalingsfactuur wordt ook rekening gehouden met de instelling inclusief of exclusief BTW
  • Bij het verwijderen van een artikel wordt er een melding getoond als deze nog in een lopend of toekomst project zit