Update 07-07-2023

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • In bulk prijzen kunnen verlagen
  • Verschillende problemen zijn opgelost

In bulk prijzen verlagen

Het verhogen van prijzen in bulk was al mogelijk in SAM; alleen het verlagen van de prijzen niet. De werkwijze is hetzelfde:
Selecteer de artikelen waarvoor je de prijzen wilt verlagen (of verhogen) en klik op 'Acties -> Prijzen aanpassen'.

Geef aan met welk percentage je de prijzen wilt aanpassen. Zet er een '-' voor als de prijzen wilt verlagen:

De volgende problemen zijn opgelost:

• Bij het aanmaken van een inkooporder wordt nu ook gekeken naar de geselecteerde correspondentietaal
  • Het is mogelijk om geuploade afbeeldingen te draaien