Update 29-11-2023

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • Bij het annuleren van een project wordt er gecontroleerd of er nog een openstaande factuur is
  • Vanuit de SAM App kun je bij het afleveren een extra artikel toevoegen
  • Verschillende problemen zijn opgelost

Bij het annuleren van een project wordt er gecontroleerd of er nog een openstaande factuur is

Als een project geannuleerd wordt, wordt er een controle gedaan of er nog een openstaande factuur is. Als dit het geval is zal een melding komen.

In de app kun je bij afleveren een extra artikel toevoegen

In de app kun je bij het afleveren van je order direct een artikel toevoegen.
Dit doe je door te kiezen voor 'artikel toevoegen' en dan het juiste artikel te zoeken en te selecteren.

Verschillende problemen zijn opgelost

• Bij het planbord wordt het ingestelde filter onthouden voor de volgende keer dat je inlogt
  • In het planbord zijn icoontjes toegevoegd zodat duidelijk is als een project nog niet betaald is of nog niet retour is gekomen terwijl dit wel had gemoeten
  • Als je gebruik maakt van een externe SMTP server ontving je geen mail als de offerte bevestigd was. Dit is nu opgelost.