Update april-2024

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • De mogelijkheid om zelf kleuren te kiezen per status in het planbord
  • Enkele API endpoints toegevoegd
  • Verschillende problemen zijn opgelost

Kleuren kiezen per status in het planbord

Het kiezen van kleuren per status in een planbord biedt visuele duidelijkheid en maakt het snel scannen van taken eenvoudig. Daarnaast zorgt het voor een persoonlijkere werkomgeving.

API Endpoints

  • Project bijlages verwijderen
  • Artikelnaam in webshop schrijven
  • Orderregel toevoegen en volgorde bepalen
  • Orderregels verwijderen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie? Lees dan ons cookiebeleid.