Update 15-02-2024

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • In bulk servicedesk mails versturen voor geselecteerde projecten
  • Uitgiftelocatie ingeven voor de klaargezette order
  • De opslaan knop staat nu ook bovenaan de pagina's
  • Verschillende problemen zijn opgelost

In bulk servicedesk mails versturen voor geselecteerde projecten

Vanaf nu is het mogelijk om voor geselecteerde projecten, in bulk, servicedesk e-mails te versturen. Deze functie kan handig zijn wanneer je een groep klanten tegelijk wilt benaderen, zoals bij projecten die op dezelfde dag plaatsvinden of waarbij een specifiek artikel betrokken is.

Ga hiervoor naar je projectoverzicht, kies de juiste filters en selecteer de gewenste projecten. Kies rechts bovenin voor 'Acties' -> 'E-mail sturen'

De juiste e-mail kiezen en versturen:
  • Bij 'Emailtekst' kun je de juiste servicedesk mail selecteren. Je kan ook zelf een e-mailbericht typen.
  • Bij de ontvangers staan in de 'Aan' de e-mailadressen van de contactpersonen van de projecten. Mocht er geen e-mailadres bij de contactpersoon gevuld zijn, dan wordt het algemene e-mailadres gebruikt
  • In het voorbeeld staan de placeholders nog tussen haakjes [ ] . Bij het versturen worden deze placeholders gevuld met de informatie uit de projecten
  • Maak je gebruik van verschillende e-mailtemplates voor andere vestigingen of in een andere taal? Via deze functionaliteit wordt gekeken naar de vestiging en de correspondentietaal van het eerst geselecteerde project. Op basis daarvan wordt de servicedeskmail gekozen.

Uitgiftelocatie ingeven voor de klaargezette order

Bij de projectinformatie is het mogelijk om de uitgiftelocatie in te vullen voor de klaargezette order.
Dit veld dient gebruikt te worden voor een order die al geraapt is en in het magazijn klaar staat voor uitleveren. Stel dat er 20 orders tegelijk klaar staan voor uitleveren heb je op deze manier snel inzichtelijk op welke uitgiftelocatie de order klaar staat.

De opslaan knop staat nu ook bovenaan de pagina's

We hebben gemerkt dat het op sommige pagina's vrij veel scrollen is als je een wijziging wilt opslaan. Daarom hebben we nu ook een 'Opslaan' en 'Annuleren' knop bovenaan iedere pagina gezet.

Om consistent te blijven, hebben we besloten om de knoppen onderaan de pagina te verplaatsen naar de rechterkant.

Verschillende problemen zijn opgelost

• De correspondentietaal is toegevoegd in de export en import van de relaties
  • Bij de 'Acties' worden de filters onthouden
  • Je kan geen .webp afbeeldingen meer uploaden bij je artikelen. Voorheen kon dit wel, maar dan ging het mis in de synchronisatie naar de shop en bij het aanmaken van een offerte
  • Er zijn verschillende optimalisaties gedaan om de voorraadbeschikbaarheid op de projecten te controleren.