Update 23-06-2023

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • Zelf inactieve gebruikers weer actief maken
  • Verschillende problemen zijn opgelost

Zelf inactieve gebruikers weer actief maken

De inactieve gebruikers zijn niet meer direct zichtbaar op het gebruikersoverzicht. Door middel van het filter 'inactieve gebruikers' kunnen ze getoond worden.

Als je de inactieve gebruiker opent kun je deze zelf weer actief maken. De gebruiker heeft meteen weer dezelfde gebruikersrollen als voorheen.

De volgende problemen zijn opgelost:

• Als bij de transportkosten 'toeslag vanaf' ingesteld was werden de transportkosten niet altijd goed berekend. Dit is opgelost
  • Als je te lang inactief bent krijg je nu direct te zien dat je sessie verlopen is en je opnieuw moet inloggen
  • Bij een artikelexport worden vanaf nu de voorloopnullen van een artikelnummer mee geëxporteerd
  • Als je vanuit een project een inhuurorder aanmaakt worden vanaf nu direct de juiste in te huren aantallen meegenomen op je inhuurorder
  • We doen geen postcodecontrole meer als het land anders is dan Nederland