Update 17/02/2022

In de release van SAM zit:

Inkoopondersteuning
  • Bijlages toevoegen aan inkooporder mail
  • De verwachtte voorraad wordt gewijzigd als er een inkoopverzoek is verzonden
  • Bij goederenontvangst de voorraad definitief updaten
  • Bij goederenontvangst de inkooporder afronden

Bijlages toevoegen aan inkooporder

Vanaf nu kunnen bijlages toegevoegd worden aan de inkooporder. Als er een document in de inkooporder staat, dan kan deze ook bijgevoegd worden in de inkooporder email.

Status afgerond

Als de goederen ontvangst van een inkooporder is bevestigd door de gebruiker zal de status van de inkooporder automatisch aangepast worden naar afgerond.