Projectoverzichten

Hoewel de SAM app is onderverdeeld in 3 procesonderdelen, is de algemene werking van deze onderdelen door de hele app heen hetzelfde. We leggen je uit welke weergaven er zijn en welke acties er in elke weergave zijn.

Indeling projectoverzichten

De SAM app bevat 3 orderoverzichten: orderpick, transport en retour. Hoewel er kleine verschillen zijn tussen deze overzichten, zitten ze grofweg hetzelfde in elkaar.
SAM App - Overzicht transport
1. Datum De overzichten zijn gesorteerd op datum. Bij elke datum zie je welke projecten die dag uitgeleverd of geretourneerd moeten worden.
2. Aanvoer of retour Op het overzicht Transport zijn zowel uit te leveren als te retourneren orders te zien. Het pijltje naar rechts geeft aan dat de order uitgeleverd moet worden. Het pijltje naar links geeft aan dat de order retour komt.
3. Verkoop Het prijskaartje geeft aan dat het een verkoopproject betreft.
4. Projectnummer Dit is het projectnummer van het project in SAM.
5. Projectnaam Dit is de projectnaam van het project in SAM.
6. Tijdstip Dit tijdstip geeft de aanvoer- of retourtijd aan. Op het overzicht Orderpick is dit altijd de aanvoertijd. Op het overzicht retour is dit de retourtijd. Op het overzicht Transport wordt hier de aanvoertijd weergegeven als de order uitgeleverd wordt, en de retourtijd als de order retour komt.
7. Levermethode Hier wordt het icoontje van een persoon getoond als het om zelf halen/brengen gaat en het icoontje van een vrachtwagen als het gaat om transport op afspraak of flexibel transport.
8. Filters Hier kun je de projecten filteren. Links van deze knop zie je of je een gefilterde weergave bekijkt. In dit geval toont het overzicht op basis van de ingestelde filters 3 van de 114 projecten.
In dit geval bevat het overzicht de volgende informatie:
  • Dit is een overzicht van projecten die gereed zijn voor levering of gereed zijn voor retour.
  • Het overzicht toont maar 3 van de 114 leveringen op basis van ingestelde filters.
  • Op woensdag 10 juli 2019 kan het verkoopproject Bedrijfsfeestje met projectnummer 101897 om 8:00 uur opgehaald worden door de klant. Dit project is gereed voor levering.
  • Op donderdag 11 juli 2019 kan het verhuurproject Dolle pret met projectnummer 101901 om 8:00 uur opgehaald worden door de klant. Dit project is gereed voor levering.
  • Op vrijdag 12 juli 2019 moet verhuurproject Conferentie met projectnummer 101898 uiterlijk om 17:00 opgehaald zijn bij de klant. Dit project is gereed voor retour.