Projecten filteren

Vind snel de orders die je nodig hebt met de filters op het projectoverzicht.

Snel filteren

Met de filters heb je snel de projecten in beeld die je nodig hebt. Tik vanuit een projectoverzicht rechts bovenin op 'Filter' om de filters te openen. Links naast deze knop zie je of je een gefilterde weergave bekijkt.

Filters toepassen

Je kunt projecten op dit moment filteren op aanvoerdatum, retourdatum en magazijnafdeling. Zodra je een filter instelt, zie je direct hoeveel resultaten het filter oplevert.

Filters wissen

Met de knop 'Filters wissen' rechts bovenin maak je alle filters leeg. Klik vervolgens op 'Toon alle projecten' om weer naar een ongefilterde weergave van je projecten te gaan.