Downloaden en inloggen

De SAM app pakt een order op vanaf het moment dat hij het kantoor verlaat: de status ‘Gereed voor rapen’. Vervolgens doorloopt de order het hele orderproces in de app tot het moment dat hij weer terugkomt op kantoor: de status ‘Retouren verwerkt’.

Downloaden van de app

Afhankelijk van je type telefoon kies je de play of app-store.

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=directeffect.samapp

IOS
https://apps.apple.com/nl/app/sam-rental/id1467206697

Installeer de app en schakel automatische updates in zodat je verzekerd bent van de laatste versie.

Inloggen

Om in te loggen op de app gebruik je hetzelfde account als de inlog op de desktop omgeving.

Voer achtereenvolgens in:
  • SAM-omgeving: dit is de SAM-omgeving waarop je inlogt in de browser. Je vindt het adres in adresbalk van de browser. Je kunt dit invoeren zonder https:// (zie voorbeeld)
  • E-mailadres: Het e-mailadres van je account.
  • Wachtwoord: Het wachtwoord van je account.
Klik op inloggen.

Gebruik je de app dagelijks dan adviseren wij om ingelogd te blijven in de app (bovenstaande is dus eenmalig).
Optioneel kun je uitloggen via het menu-item Instellingen.