Orderdetail

We gaan er in de SAM app vanuit dat elke order één voor één afgewerkt wordt. Daarom navigeer je vanuit een orderoverzicht naar een specifieke order.

Order bekijken

Je opent een order altijd vanuit één van de drie procesonderdelen. In de orderweergave zie je welke orderregels zich in dat gedeelte van het proces bevinden en welke status ze hebben. Je kunt vanuit hier navigeren naar algemene informatie over de order of de orderregels in een specifieke status.

Orderregels

Wanneer je een order opent, zie je direct een overzicht van alle orderregels die zich in het geselecteerde procesgedeelte bevinden.
Orderregelstatussen Orderregels worden per orderregelstatus getoond. Het overzicht van orderregels toont alleen orderregels binnen het geselecteerde gedeelte van het proces. In het voorbeeld zijn dit de statussen 'Te rapen' en 'Gereed voor uitlevercontrole', die beiden onderdeel uitmaken van het orderpick proces.
Aantal orderregels in status Achter de status staat aangegeven hoeveel orderregels er nog afgewerkt moeten worden binnen de status. Zijn alle orderregels in een status afgewerkt, dan wordt hier een vinkje getoond.
Orderregel Je ziet hier de artikelnaam en het artikelnummer van een orderregel terug. Achter de artikelnaam staat tussen haakjes het totaalaantal van de orderregel.
Aantal van orderregel in status Hier zie je het aantal van de desbetreffende orderregel dat zich in die status bevindt.

Tik op het tabje 'Algemeen' om de projectgegevens te bekijken.
Tik op een status om alle orderregels in die status te bekijken en af te werken.

Algemene projectgegevens

Tik op de tab 'Algemeen' bovenaan het scherm om algemene gegevens van het project te bekijken.

Algemene projectgegevens Hier vind je de algemene gegevens van het project:
  • Projecttype
  • Projectstatus
  • Opdrachtgever
  • Projectnummer
  • Projectnaam
Contactgegevens Hier vind je de algemene contactgegevens van de opdrachtgever en de gegevens van de contactpersoon. Het is op dit moment nog niet mogelijk om via de SAM app direct te bellen of een route te plannen met Google Maps.
Huurperiode & transport Bekijk hier de levermethode, huurperiode, aanvoer en retour alsook de opmerking orderpick en opmerking transport.
Betalingsgegevens Hier vind je de betaalmethode, betalingsconditie en het factuuradres terug.

Welke gegevens hier worden getoond, wordt bepaald door de gebruikersrechten voor projecten van de ingelogde gebruikers.