Statuswijziging corrigeren

Of je nu per ongeluk het verkeerde artikel te pakken hebt of gewoon iets te enthousiast aan het swipen was: iedereen maakt wel eens een foutieve statuswijziging. Gelukkig kun je die altijd corrigeren.

Status gewijzigd

Heb je een orderregel onterecht van status veranderd of heb je het verkeerde aantal ingevoerd? Dan kun je dat altijd corrigeren.

Dezelfde werkwijze die je gebruikt om een orderregel te corrigeren, kun je ook gebruiken om een orderregel statussen over te laten slaan.

1. Statuswissel

Open de statuswissel door de huidige status aan te tikken.

2. Eerstvolgende status

Selecteer de volgende status in het lijstje dat opent. Dat is de status waarin je onterecht verplaatste orderregel zich bevindt.

3. Orderregel bewerken

Open de detailweergave van de orderregel door de orderregel aan te tikken. Tik niet op het aantal naast de orderregel; daarmee opent de aantalselectie.

4. Wijzig status

Tik de huidige status van de orderregel aan om de orderregel naar een andere status (verder of terug) te wijzigen. Wil je maar een gedeelte van de orderregel corrigeren? Pas dan eerst het aantal rechts naast de artikelnaam aan.

5. Status selecteren

Selecteer de status waarnaar je deze orderregel wilt wijzigen. In dit voorbeeld komen we van 'Te rapen', en selecteer je die status om de orderregel weer terug te verhuizen.