Update maart-2024

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:
  • De mogelijkheid om meerdere offerte templates toe te passen
  • Verschillende problemen zijn opgelost

Gebruik maken van meerdere offerte templates

Soms is het handig om verschillende offerte templates te hebben voor specifieke klantgroepen of voor grote projecten in vergelijking met kleine eenvoudige projecten.

In SAM hebben we nu de optie om meerdere offerte templates te gebruiken. Bij het maken van een offerte kun je kiezen welke template je wilt toepassen. Als je geen keuze maakt, wordt automatisch het standaardtemplate gebruikt.

Heb je interesse om meerdere offerte templates te gebruiken? In de meeste gevallen hebben we ongeveer 3 uur nodig om een nieuw template te ontwikkelen.