Update 19-01-2023

Deze release zijn de volgende toevoegingen gedaan op SAM:

• Het instellingenscherm voor factuur herinneringen in verduidelijkt
  • Oplossen van verschillende problemen

Het instellingenscherm voor factuur herinneringen is verduidelijkt

Het scherm voor  het instellingen van de factuur herinneringen is verduidelijkt.
Hier kan nu op een makkelijke manier ingesteld worden na hoeveel dagen de volgende herinnering verstuurd wordt.
(Instellingen -> projecten -> Facturatie & Herinneringen)

Hierbij is ook het plaatsen van een vervaldatum van de factuur vervangen. Deze stond eerst bij de projectinstellingen op het tabblad ‘algemeen’.  Nu kun je op deze pagina aanpassen wanneer de eerste herinnering verstuurd moet worden.

De volgende problemen zijn opgelost:

• Factuur herinneringen werden te snel na elkaar verstuurd als er gestart werd met automatisch herinneren.
  • Het wijzigen van transportkosten zorgt er niet meer voor dat bij al bestaande projecten de transportkosten ook aangepast worden
  • De snelheid van de flexibele import module is verbeterd
  • Bij inkooporders kan het aantal geleverd op 0 gezet worden (bij manco’s)
  • Artikelnummers staan weer op de inkooporders