Update 26-01-2023

Deze release zijn enkele problemen opgelost

De volgende problemen zijn opgelost:

  • Het was mogelijk om een artikel als zijn eigen emballage artikel te koppelen. Dit is nu niet meer mogelijk.
  • Los van de EAN code van 13 cijfers is het nu ook mogelijk om een code van 12 cijfers in te geven in dit veld. 
  • Het is nu mogelijk om bij een order de leverancier los te koppelen als de inhuurorder nog niet opgeslagen is.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie? Lees dan ons cookiebeleid.