Update 13/04/2022

In de release van SAM zit:
  • Pro forma facturen.
  • Huurperiode kunnen toevoegen per orderregel.
  • Minimale huurperiode kunnen instellen per artikel.
  • Aanvoer en retourtijden toegevoegd aan beschikbare artikelvoorraad.
  • PDF bijlages bij een factuur combineren met de factuur naar één PDF bestand.

Pro forma facturen

We hebben een nieuw document toegevoegd aan projecten. Het gaat om de pro forma facturen. Dit is hetzelfde document als een factuur, maar deze zal niet ingeschoten worden in de boekhouding. Zo weet de klant precies wat ze kunnen verwachten.

Huurperiode per orderregel

Het is mogelijk om per orderregel in een project een start en einddatum toe te voegen. Deze wijziging maakt het mogelijk om bij lopende projecten artikelen toe te voegen.

minimale huurperiode per orderregel

Het was al mogelijk om een minimale huurperiode toe te voegen aan een artikel. Vanaf nu kun je ook een een minimale huurperiode vast leggen in een project op een orderregel.

Aanvoer en retourtijden toegevoegd aan beschikbare artikelvoorraad.

PDF bijlages combineren met de factuur naar één PDF bestand

In een project is het mogelijk om meerdere PDF bestanden te combineren met de factuur naar één bestand. Je kunt bij de relatie instellen dat PDF's gecombineerd moeten worden met de facturen. De PFD's die geselecteerd worden bij het versturen van een factuur worden dan automatisch gecomineerd met de factuur naar één document.