Update 22/08/2016

We hebben deze zomer niet stilgezeten bij SAM. Vandaag heb je een nieuwe update gehad waarbij we verschillende nieuwe functionaliteiten introduceren.

Nieuwe functionaliteiten

• Projecten met 0% BTW: Je kunt voortaan met één druk op de knop bij een project aangeven dat er geen BTW berekend moet worden. Dat doe je door op het tabblad Financieel 'Bereken geen BTW' aan te vinken. Inmiddels hebben we ook bericht gehad van Visma eAccounting dat zij het probleem met 0% BTW facturen hebben opgelost, dus ze kunnen nu ook ingeschoten worden in het boekhoudpakket.
  • Een afwijkend factuuradres bij je projecten: Gaat de factuur van je project naar een ander bedrijf dan je opdrachtgever? Dan kun je nu eenvoudig een afwijkend factuuradres invoeren bij het project.
  • Uitzonderingen transportkosten: Naast de transportkostenberekening op basis van afstand, hebben we nu ook een uitzonderingentabel toegevoegd. Hierin kun je specifieke transportkosten voor een bepaald postcodegebied instellen. Hiervoor ga je in SAM naar Instellingen > Voorkeuren en voeg je je uitzonderingen één voor één aan de tabel toe. Let op: de functionaliteit wordt op dit moment in de partnershops verwerkt en is wordt daar later deze week beschikbaar.
  • Voorraadbeschikbaarheidsscherm: Zoek voortaan per verhuurartikel de voorraadbeschikbaarheid gedurende een bepaalde periode op door middel van het voorraadbeschikbaarheidsscherm. Ga hiervoor naar Voorraadbeheer > Verhuurvoorraad en zoek de gewenste artikelen.