Update 23/06/2016

Je hebt zojuist een nieuwe update gehad van SAM. Benieuwd wat er veranderd is? Bij dezen alle nieuwtjes op een rij.

Nieuwe functionaliteiten

Naast het oplossen van een aantal bugs, hebben we ook wat kleine veranderingen doorgevoerd en introduceren we weer een paar nieuwe functionaliteiten:
  • SAM is gekoppeld aan Visma eAccounting: De koppeling met Visma eAccounting is nu volledig operationeel. Inmiddels is de eerste koppeling al bijna een maand in gebruik, maar vanaf vandaag is de koppeling voor iedereen beschikbaar. Mocht je dus interesse hebben in de koppeling met het boekhoudpakket, laat het dan aan ons weten.
  • Huurfactor aanpasbaar: wil je voor één of meerdere artikelen een aangepaste huurfactor hanteren? Dan kun je die voortaan per orderregel aanpassen.
  • Documenten in een nieuw jasje: We hebben het SAM-kleurtje uit de projectdocumenten gehaald, zodat de opmaak beter past bij je eigen huisstijl. Daarnaast hebben we wat kleine wijzigingen doorgevoerd die voortkwamen uit wensen van verschillende SAM-gebruikers.
  • Facturen adresseren: wil je je facturen aan een specifieke persoon of afdeling adresseren of aan een geheel ander bedrijf? Dan kan dat voortaan door binnen je project onder factuurgegevens de bedrijfsnaam en het t.a.v. veld in te vullen.

Wok bouwen rustig verder

Zoals tijdens de vorige update al is benoemd, gaan we nu aan de slag om SAM een nog stabieler bouwwerk te maken. Dat betekent wat minder nieuwe functionaliteiten, maar met als grote voordeel dat je zeker weet dat je bij updates altijd op SAM kunt blijven vertrouwen.