Update 10/06/2020

Na een tal kleine updates en bugfixes heeft SAM deze week weer een grotere update gekregen. Hierbij ligt de focus op relatiebeheer en samenwerken.

INZICHT IN DE VOORRAAD

Nog makkelijker samenwerken.

Als je samenwerkt met meerdere verhuurbedrijven die ook SAM gebruiken dan kun je inhuurverzoeken sturen. Deze worden automatisch als project aangemaakt bij de verhuurder.

Vanaf nu heb je voor het inhuren al zicht op de voorraad van de verhuurder.

Als je een inhuurartikel toevoegt aan je project dan krijg je inzicht in voorraad van het artikel bij de verhuurder door op het voorraad icoontje te klikken.

WEBHOOKS EN SAMENWERKEN

Als gebruiker van SAM zul je wellicht denk "Wat moet ik met webhooks?".

Laten we eerst uitleggen wat webhooks zijn.
Met een webhook kun je een andere applicatie informeren als er iets veranderd is.
Bijv. je hebt een artikel aangepast in SAM, dan wil je de webshop informeren dat je een artikelaanpassing hebt gedaan, zodat deze de nieuwe informatie kan ophalen. In dat geval hoe je niet te wachten tot het uur voorbij is en de shop de artikelen gaat bijwerken. Snellere synchronisatie.

De webhooks zijn ook ingezet bij het bijwerken van projecten.
Dit is interresant als je bijv. samenwerkt met een collega verhuurbedrijf die regelmatig iets inhuurt bij jou.
Een inhuurverzoek kwam al automatisch als project binnen in jouw SAM omgeving.
Nu is het zo dat bij het toekennen van de voorraad (zet het project op gereed voor rapen) het project bij de inhuurder automatisch bijgewerkt wordt.

Wel zo handig als je online wilt SAMENWERKEN.

We ondersteunen je graag bij het instellen van de webhooks/koppelingen.

EXTRA VELDEN BIJ RELATIES

Je kent ze al van de artikelen. De extra velden. Deze velden kun je gebruiken om extra eigenschappen bij een relatie te registeren.

Op dit moment kun je nog weinig extra's met deze velden maar in de toekomst zullen deze gebruiken kunnen worden voor filtering bij een doelgroep mailing en voor relatiebeheer.

Het is slim om alvast te starten met registeren van gegevens  zodat je daar straks profijt van hebt.