Update 20/08/2020

In deze release ligt de nadruk op uitbreiding van de rapportages

Rapportage projecten

In de rapportage sectie bestaat al sinds lange tijd de rapportage mbt artikelen om inzicht te krijgen welke artikelen voor de omzet zorgen.

In deze sectie is nu een rapporatge mbt projecten toegevoegd.
Zo krijg je inzicht in de projecten met de meeste omzet.
Wil je de omzet per
  • Vestiging
  • SAM gebruiker
  • relatie of
  • projectsoort
Dan gebruik je de groeperingsoptie.

Verder zijn er filter opties toegevoegd voor de periode die je wilt bekijken.

Uitbreiding project-notities

Heb je voor een prospect een project aangemaakt en wil je die opvolgen dan kun je de noties ook een actiehouder koppelen en een deadline ingeven.

Alle (niet afgewerkte) acties vind je terug op een apart pagina via het nieuwe menu item "Acties".