SAM Webshop

SAM heeft een eigen verhuurshop die volledig aan SAM is gekoppeld. Zo komen je artikelen en relaties automatisch in je shop te staan en komen webshop bestellingen direct in SAM binnen.

Met deze module krijg je:

• Een eigen verhuurshop die volledig aan SAM gekoppeld is
  • Toegang tot de SAM API
  • Een uitbreiding van je artikelen in SAM om in de shop te gebruiken:
    • Gebruik van extra velden
    • De mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen
    • Een artikelnaam en omschrijving

Toegang tot de SAM API

Met de SAM shop krijg je ook direct toegang tot onze API. Naast de koppeling met de SAM shop bieden we je hiermee de vrijheid om SAM aan je eigen online tool te koppelen.

Extra velden bij je artikelen

Heb je niet genoeg aan de basisinformatie van een artikel, dan gebruik je extra velden om de door jouw gewenste informatie vast te leggen. De extra velden worden tevens naar de webshop gesynchroniseerd en kunnen ingesteld worden als eigenschapsfilters.

Uploaden van een afbeelding

Bij elke artikel heb je de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen en video's op te slaan. Deze worden vervolgens ook in de shop getoond.

Artikelnaam en omschrijving voor in de shop

In SAM heb je de mogelijkheid om per artikel aan te geven of deze in de shop getoond moet worden. Vervolgens heb je hier de mogelijkheid om een alternatieve artikelnaam in te geven en een omschrijving die in de shop getoond wordt.