SAM API

We bieden je de vrijheid om SAM aan je eigen website, webshop of andere online tool te koppelen, door middel van onze SAM REST API.

Met deze module kun je:

  • Gebruik maken van onze SAM REST API
  • Je eigen shop koppelen aan onze SAM Omgeving
  • Op je artikelen in SAM toevoegingen doen om in je shop te gebruiken:
    • De mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen
    • Een artikelnaam en omschrijving
    •  Gebruik van extra velden

Voor meer informatie over de API; ga naar: https://[jouwsubdomein].samrental.nl/api/
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie? Lees dan ons cookiebeleid.