Update 01/11/2019

SAM heeft deze week weer een nieuwe update gekregen, met verschillende kleine toevoegingen en één grotere: Er is voortaan de mogelijkheid om prijzen incl. BTW te communiceren.

PRIJZEN INCL. BTW

Vanaf nu is het ook mogelijk om met prijzen incl. BTW te werken.
Stel vooraf in voor welke mogelijkheid je kiest en automatisch worden alle prijzen incl. of excl. BTW getoond.

Kies je voor een tussentijdse switch dan worden de oude opdrachten meegenomen maar de lopende orders waarbij nog een aanpassing plaatsvindt niet.

In de API komt de prijs overeen met de instelling in SAM.

In de SAM verhuurshop kunnen de prijzen al langer op incl. BTW getoond worden. Nu zal er dus geen omrekening meer plaats vinden en kun je commercieel interessante incl. BTW prijzen voeren zoals € 9,99.

Maak je gebruik van de SAM verhuurshop geef dan op VOORHAND aan met welk prijstype je wil gaan werken. Twijfel je, neem dan contact op het het SAM team.

HANDIGE TOEVOEGINGEN

• Verborgen artikel toevoegen aan een samenstelling bij orderregel.
  • Artikel omschrijvingen kunnen invoeren
  • Artikelnummer wordt groter getoond op label

BARCODES OP MEERDERE PLAATSEN ZICHTBAAR

Om het logistieke proces nog beter te ondersteunen worden op meerdere plaatsen barcodes getoond. Dit draagt bij aan een snellere en foutloze orderpick.
  • Barcodes aanmaken voor samenstellingen
  • Barcodes voor projectnummer op orderbevestiging
Op de orderbevestiging wordt een barcode getoond voor het projectnummer, zodat het gescand kan worden. De barcode kan met de SAM app gescand worden om het project te vinden en te openen in de app.

NIEUWE PLACEHOLDERS

Er zijn nieuwe placeholders voor emailteksten:
  • [aanvoerperiode]
  • [retourperiode]
  • [relatienummer]
  • [vestiging]

NIEUWE TOEVOEGINGEN IN DE APP

Vanaf nu is het mogelijk om orders te zoeken op basis van artikel.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een zoekopdracht uit te voeren. Je kunt het zoekveld invullen of middels de scanknop het artikel scannen.

NIEUWE TOEVOEGINGEN IN DE SHOP

Huurperiode te limiteren.

Je wil dat bepaalde artikelen slechts maximaal enkele dagen verhuurd of uitgeleend kunnen worden.
Dit kun je voortaan regelen via eigenschappen.

Openingsdagen registeren.

Op deze manier kun je aan je klanten duidelijk tonen wanneer spullen retour gebracht kunnen worden.

Gesloten dagen / feestdagen.

Door deze in te vullen wordt kenbaar gemaakt dat deze dagen niet als startdatum of einddatum in de selectie meegenomen kan worden in de huurperiode