Update 06/05/2019

Nog niet helemaal klaar voor het afscheid van de papierstroom en overgang op onze mobiele app? Geen zorgen, we ondersteunen je papieren bonnen ook nog steeds. Nog beter: het wordt nog makkelijker om raaplijsten, pakbonnen en retourbonnen aan te maken.

Bonnen aanmaken in bulk

Het is niet meer nodig om één voor één projecten aan te klikken, een bon aan te maken en die te printen. In plaats daarvan selecteer je vanaf nu in het projectoverzicht voor welke projecten je een bon wilt aanmaken, en genereer je in één keer de bonnen voor al deze projecten. Vervolgens kun je het verzamelbestand in één keer downloaden en printen.

Projecten selecteren

Je kunt bonnen genereren vanuit het totaaloverzicht van projecten en vanuit de overzichten 'Orders' en 'Leveringen'.

Zet de gewenste filters aan en vink vervolgens de projecten aan waarvoor je een bon aan wilt maken. Gebruik de knop 'Alles selecteren' om alle projecten op de pagina te selecteren.

Bonnen genereren

Klik vervolgens op de knop 'Acties' rechts boven het overzicht, en selecteer het type bon om te genereren. SAM gaat vervolgens meteen aan de slag om de bonnen voor je te maken.

Verzamelbestand downloaden

Zodra SAM klaar is met het aanmaken van je bonnen, kun je het verzamelbestand downloaden en eventueel printen. Je kunt de individuele bonnen ook gewoon in het project terugvinden.