Update 21/02/2019

Voorraadlocaties beheren

Met de introductie van onze mobiele app op komst, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen in SAM. Daarom volgt binnenkort een update waarmee je voorraadafdelingen en locaties kunt beheren.

Alle voorraadlocaties in één overzicht

Onder voorraadbeheer krijgt SAM er in de volgende update een nieuw onderdeel bij: voorraadlocaties. Daar vind je alle voorraadlocaties terug die in je artikelbeheer staan gekoppeld. Je kunt voorraadlocaties hier aan afdelingen hangen en locaties toevoegen, bewerken en verwijderen.

Meerdere voorraadlocaties per artikel

Koppel nu één of meerdere vooraadlocaties per artikel. Je kunt hier bestaande voorraadlocaties selecteren of nieuwe locaties toevoegen.

Je ideale looproute

Door afdelingen en locaties op de gewenste volgorde te slepen, bepaal je je ideale looproute door het magazijn. De mobiele app van SAM toont orderregels in die volgorde aan je, zodat je orders zo efficiënt mogelijk kunt picken.

Meer informatie over de SAM app? Meld je dan aan voor de Android Bèta.