Update 03/07/2018

We voeren in het komende uur weer een SAM update uit met verschillende nieuwe functionaliteiten. In deze nieuwsbrief hoor je wat je kunt verwachten.

Opmaak in e-mailteksten

Geef je e-mails een professioneel uiterlijk met de nieuwe opmaakopties bij je e-mailteksten. Kies bijvoorbeeld zelf het lettertype, de lettergrootte en de letterkleur van je e-mailteksten en handtekeningen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om links toe te voegen aan je e-mailteksten. Je kunt je e-mailteksten bewerken via Instellingen > E-mailteksten.

E-mailhandtekeningen instellen

Voortaan staat er onder al je mails vanuit SAM een nette handtekening. Stel een algemene handtekening in of gebruik een persoonlijke handtekening voor onderaan je e-mails.
  • Algemene e-mailhandtekening: Stel via Instelllingen > Bedrijfsinformatie een algemene handtekening in die wordt gebruikt als een gebruiker geen persoonlijke handtekening heeft.
    Tip: gebruik de placeholder [behandeld_door] in je algemene e-mailhandtekening om hier automatisch de naam in te vullen van de werknemer die aan het project is gekoppeld.
  • Logo toevoegen: Gebruik de placeholder [logo] om je bedrijfslogo in de e-mailhandtekening weer te geven.
  • Persoonlijke handtekening: Ga in SAM naar Gebruikers > Mijn profiel en stel daar je persoonlijke e-mailhandtekening in.

Volledige raaplijsten

Vergeet nooit meer om een artikel te rapen door in het overzicht 'Orders' te controleren op rood gemarkeerde orders. Bij deze orders is de raaplijst namelijk niet up-to-date met de laatste wijzigingen in je project. Daarnaast wordt op de raaplijst nu altijd het totale aantal in je project getoond, met erachter de wijzigingen t.o.v. de vorige raaplijst indien die er is.

Toeslagen per relatie

Naast je standaardbeleid voor toeslagen en kortingen, zijn er altijd afspraken met individuele relaties. Daarom is het vanaf heden ook mogelijk om per relatie in te stellen of toeslagen en afhaalkorting van toepassing zijn, en tegen welk percentage. Zo wordt direct de juiste korting en toeslag gehanteerd als je een project aanmaakt voor die relatie.

Automatische statuswijziging naar 'Eindfactuur verstuurd'

De status van je projecten verandert voortaan automatisch naar 'Eindfactuur verstuurd' als je een factuur verstuurt na afloop van de huurperiode.