Update 16/08/2018

Vanmiddag ontvang je weer een kleine update van SAM met betrekking tot inhuurorders.

Inhuurorders annuleren

Om overzicht te houden over al je inhuurorders, heb je vanaf nu de mogelijkheid om inhuurorders te annuleren. Dat werkt hetzelfde als bij projecten: open je inhuurorder en klik rechts bovenin op 'Annuleer inhuurorder' om hem te annuleren. Zo verhuist hij ook automatisch naar je archief.

Pakbon voor inhuurorders

Je inhuurorders hebben nu een tabblad 'Documenten' waar je een pakbon aan kunt maken voor je inhuurorder. Handig om te controleren of je alles van je leverancier hebt ontvangen of om mee te geven aan je chauffeur als hij de order op gaat halen.