Update 27/06/2018

Binnen enkele ogenblikken vindt een nieuwe SAM update plaats. Zorg dus dat je voldoende tussendoor opslaat, zodat er geen wijzigingen verloren gaan. Ook dit keer vind je in de update weer diverse nieuwe functionaliteiten.

Maak je gebruik van inhuurverzoeken? Dan kan het herladen van je omgeving na de update wat langer duren dan normaal, omdat SAM je inhuurverzoeken bij deze update omzet in inhuurorders.

Inhuurorders

Beheer voortaan je inhuurorders vanuit SAM. Je inhuurverzoeken worden opgeslagen in de e-maillog, en via Voorraadbeheer > Inhuur & Inkoop vind je al je inhuurorders terug. Stel aanvoer- en retourtijden in per inhuurorder, bevestig artikelen en houd overzicht over wanneer je wat op moet halen bij welke leverancier.

Diverse andere nieuwe functies

Hiernaast hebben we o.a. de volgende toevoegingen gedaan aan SAM:
  • Toon optioneel het subtotaal per sectie op offerte, order en factuur
  • Registreer een aanbetaling bij je project
  • Filter op eigen artikelen en inhuurartikelen in voorraadbeheer
  • Secties kunnen verwijderen inclusief artikelen
  • Instellen wat de vervaltermijn is van een factuur