Update 19/10/2021

In de release van SAM zit:
  • De functionaliteiten om buitenlandse verkopen mogelijk te maken.
  • Sorteren pakbonnen en raaplijsten.

Buitenlandse verkopen

Het is vanaf nu mogelijk om te leveren aan alle landen binnen de EU. Het is mogelijk om de BTW percentages per land in te stellen. Dit bepaalt ook het bedrag bij BTW in het projecten tabblad Financieel.

Ga naar: Instellingen - Projecten - BTW om de BTW percentages in te stellen.

Pakbon & Raaplijst sorteren op locatie

De pakbonnen en raaplijsten worden gesorteerd obv de toegevoegde locaties. Dit kun je beheren door te navigeren naar de volgende pagina: Voorraadbeheer - Voorraadlocaties

De locatie kun je toevoegen aan de artikelen onder het kopje voorraad.