Update 29/09/2021

In de release van SAM zit:
  • Betaaltermijn per klant instelbaar.
  • Minimale huurperiode per artikel registreren.
  • stukprijs per orderregel aanpassen in een project.
  • Notities & bijlages zijn toegevoegd aan artikelen.
  • De omzet van een project is inzichtelijk in het projectoverzicht.

Betaaltermijn

Het is vanaf nu mogelijk om per relatie een klant specifieke betaaltermijn te registreren. Dit maakt het mogelijk om de klant specifieke afspraken over betaaltermijnen te onderhouden.

minimale huurperiode

Het is mogelijk om per artikel vast te leggen wat de minimale huurperiode is. De geregistreerde minimale huurperiode zal dan altijd gefactureerd worden.

Stukprijs per orderregel

Vanaf nu kun je per orderregel in een project bepalen wat de stukprijs moet zijn en voor hoeveel factuur periodes de alternatieve prijs geldt.

Notities & Bijlages bij artikelen

We hebben Notities & Bijlages toegevoegd aan de artikelen.

Omzet project

De omzet van een project is toegevoegd aan het projectoverzicht.