Raaplijsten

In sommige verhuurbedrijven wordt het proces van rapen en leveren opgesplitst. In het magazijn wordt dan een raaplijst gebruikt, en de chauffeur krijgt de pakbon mee. Om dat te faciliteren, heb je in SAM de mogelijkheid om zowel een raaplijst als een pakbon aan te maken.

Raaplijst aanmaken

Open een project, klik op het tabblad documenten en klik vervolgens onder het kopje 'Raaplijsten' op 'Nieuwe raaplijst' om een raaplijst aan te maken. SAM maakt vervolgens automatisch een raaplijst aan. Hiermee kunnen magazijnmedewerkers aangeven welke artikelen al geraapt zijn voor het desbetreffende project.

Volledig of enkele de wijzigingen t.o.v. de vorige bon.

Bij project instellingen bepaal je over er telkens een volledige bon aangemaakt wordt of enkel de wijzigingen t.o.v. de vorige bon.