Stap 2: Order aanmaken

1. Klik links in het menu op 'Projectbeheer'
  2. Klik in het menu op 'Project toevoegen' of bovenin op 'Nieuw project'
  3. Selecteer het projecttype (verhuur, verkoop of doorlopend contract) dat je gaat gebruiken.
  4. Heb je al relaties toegevoegd? Dan kun je die zoeken in het veld 'Opdrachtgever'. Zo niet, dan kun je hier al je klantgegevens invoeren.
  5. Selecteer een huurperiode.
  1. Ga naar het tabblad 'Orderregels' en zoek een artikel om hem toe te voegen aan je order.
  1. Ga naar het tabblad 'Financieel' om alle prijzen te controleren.