Stap 1: Artikel toevoegen

1. Ga in het menu naar 'Artikelbeheer' en klik vervolgens links in het menu op 'Artikel toevoegen' of bovenaan de pagina op 'Nieuw artikel'.
  2. Vul een artikelnummer en artikelnaam in en selecteer de gewenste artikelsoort.
  3. Klik op 'Kies artikelgroep' en selecteer één van je artikelgroepen.
SAM - Artikel toevoegen
  1. Vul eventueel een voorraad in.
SAM - Voorraad invoeren
  1. Klik op het tabblad 'Prijzen' om je prijzen in te voeren. Heb je voor artikelsoort verhuur gekozen, dan zie je hier aparte prijsstellingen voor elk projecttype. Je hoeft alleen de prijzen in te voeren die je nodig hebt.
SAM - Artikelprijzen invoeren
  1. Klik op 'Opslaan'.
Je artikel is nu opgeslagen en klaar om aan een order toegevoegd te worden.