Boekhoudpakket koppelen

Op dit moment bieden we de mogelijkheid om te koppelen aan de boekhoudpakketten Visma eAccounting en Twinfield. Voor elk boekhoudpakket lichten we toe hoe de koppeling ingesteld kan worden.

Koppelen met Twinfield

Om jouw SAM omgeving aan Twinfield te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Zorg dat je een (proef)account hebt bij Twinfield en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn. Je kunt hier een proefaccount aanvragen.
  2. Klik op onderstaande link om ons te autoriseren voor het maken van de koppeling.
    1. Vul als referentie jouw bedrijfsnaam in en klik op verzenden.
    2. Log op het inlogscherm dat verschijnt in bij Twinfield.
    3. Vink alle autorisatieopties aan en geef ons toestemming.
  3. Geef de autorisatiecodes die op het scherm verschijnen aan ons door door ze te kopiëren (geen printscreen) en via een support ticket naar ons door te sturen.
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt nu de koppeling in SAM gaan inrichten.

Koppelen met Exact Online

Om jouw SAM omgeving aan Exact Online te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Zorg dat je bij Exact Online een account hebt en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn.
  2. Zorg dat aan je grootboekrekeningen een btw-code inclusief btw is gekoppeld.
  3. Klik op onderstaande knop om ons te autoriseren voor het maken van de koppeling.
    1. Vul als referentie jouw bedrijfsnaam in en klik op verzenden.
    2. Log op het inlogscherm dat verschijnt in bij Exact Online.
    3. Geef ons toestemming om te koppelen.
  4. Geef de autorisatiecodes die op het scherm verschijnen aan ons door door ze te kopiëren (geen printscreen) en via een support ticket naar ons door te sturen.
  5. Geef je divisienummer aan ons door via hetzelfde ticket. Je kunt je divisienummer op één van de volgende plaatsen vinden of opvragen bij de Exact Online klantenservice:
    1. Via met menu links bovenin > Klik op Stamgegevens > Ga met je muis over een van de menu items op deze pagina heen (bv. 'Grootboekrekeningen'). In de URL die onderin de browser verschijnt zie je je divisienummer staan.
    2. Via Cockpits > App Center Partners Cockpit > API Referentie documentatie > in de kolom Resource URI na api/v1/
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt nu de koppeling in SAM gaan inrichten.

Koppelen met Multivers Online

Om jouw SAM omgeving aan Multivers te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Zorg dat je een account hebt bij Multivers en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn.
  2. Klik op onderstaande link om ons te autoriseren voor het maken van de koppeling.
    1. Log op het inlogscherm dat verschijnt in bij Multivers.
  3. Geef de autorisatiecodes die op het scherm verschijnen aan ons door door ze te kopiëren (geen printscreen) en via een support ticket naar ons door te sturen.
  4. Geef je omgevingscode (begint met MVL) en dagboek aan ons door.
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt nu de koppeling in SAM gaan inrichten.

Koppelen met Snelstart

Om Snelstart te koppelen aan SAM, doorloop je de volgende stappen:
  1. Volg de instructies op de website van Snelstart. SAM staat nog niet apart tussen de koppelingen vermeld, dus je hebt hier de koppeling 'Maatwerk' nodig.
Snelstart maatwerk koppeling
  1. Kopieer de sleutel die je krijgt van Snelstart en stuur deze naar ons door via een support ticket.
Wij stellen de sleutel vervolgens voor je in, en je krijgt van ons bericht zodra je je grootboekrekeningen kunt instellen in SAM.

Koppelen met Visma eAccounting

Om jouw SAM omgeving aan Visma eAccounting te koppelen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Zorg dat je bij Visma een account hebt en je grootboekrekeningen daar ingesteld zijn. Je kunt een demo omgeving aanvragen via deze pagina. Je proefperiode van Visma dient voorbij te zijn om met SAM te kunnen koppelen.
  2. Klik op onderstaande link om ons te autoriseren voor het maken van de koppeling.
    1. Vul als referentie jouw bedrijfsnaam in en klik op verzenden.
    2. Log op het inlogscherm dat verschijnt in bij Visma.
    3. Vink alle autorisatieopties aan en geef ons toestemming.
  3. Geef de autorisatiecodes die op het scherm verschijnen aan ons door door ze te kopiëren (geen printscreen) en via een support ticket naar ons door te sturen.
Wij gaan vervolgens jouw grootboekrekeningen voor je importeren en geven je een seintje als de koppeling gemaakt is en al je grootboekrekeningen klaar staan om te koppelen. Je kunt nu de koppeling in SAM gaan inrichten.

Ondersteuning nodig?

Heb je hulp nodig bij het koppelen van je boekhoudpakket, dan kunnen wij daarvoor één van onze consultants inschakelen. Zij helpen je waar nodig bij het maken en inrichten van de koppeling zodat jouw SAM-omgeving helemaal aan jouw boekhoudpakket gekoppeld is.